Afspraak maken

Om een afspraak te maken op het spreekuur en/of voor het aanvragen van een visite vragen wij u te bellen tussen  08.00u – 11.00 uur

Bij het maken van een afspraak op het spreekuur vragen de assistentes naar de reden van komst. Dit is om de urgentie van de klacht in te schatten en het spreekuur zo goed mogelijk te kunnen indelen. Zij bekijkt of u dezelfde dag gezien moet worden en of u mogelijk gebruik zal maken van andere voorzieningen, zoals het laboratorium. Het is dan prettig als deze voorzieningen open zijn en u hier direct gebruik van zou kunnen maken. Daarbij schat zij in hoeveel tijd u nodig heeft voor uw afspraak. Indien nodig plant zij een dubbele afspraak in.

Als u meer dan 1 vraag heeft, maakt u hiervoor een dubbele afspraak.

Het kan gebeuren dat u toch niet kunt komen of dat een doktersbezoek niet langer nodig is. Het is belangrijk de afspraak dan tijdig (liefst 24 uur van tevoren) af te bellen, zodat uw plek voor een ander beschikbaar is. Indien u meerdere (>2 maal per jaar) malen niet verschijnt op uw afspraak, zonder ons van tevoren te berichten, zijn wij genoodzaakt het consult in rekening te brengen.


Voor het opvragen van (lab)uitslagen bellen tussen:

10.00u – 11.00 uur


Voor het afhalen van verwijsbrieven of laboratoriumformulieren:

10.00 – 11.00 uur en 16.00 – 17.00 uur


Wij hebben een telefonisch terugbel spreekuur voor het bespreken van uitslagen of korte vragen:

13.30u – 15.30 uur, door drukte kan dit ook na het spreekuur worden.