Afspraken – Huisartsenpraktijk LeoCura – Rijswijk

Welkom bij Huisartsenpraktijk LeoCura

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Spoed

Bij direct levensbedreigende situaties: bel 112


Op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur in geval van spoed:

070-3930263 (keuze 1)


Bij spoedgevallen 's avonds, 's nachts en in het weekend:

HADOKS acute zorg: 070-3469669


De huisartsenpraktijk is op werkdagen geopend van:

08.00 uur -12:30 uur
13:30 uur -17.00 uur

Afspraken

Om een afspraak te maken op het spreekuur en/of voor het aanvragen van een visite vragen wij u te bellen tussen  08.00u – 11.00 uur

Bij het maken van een afspraak op het spreekuur vragen de assistentes naar de reden van komst. Dit is om de urgentie van de klacht in te schatten en het spreekuur zo goed mogelijk te kunnen indelen. Zij bekijkt of u dezelfde dag gezien moet worden en of u mogelijk gebruik zal maken van andere voorzieningen, zoals het laboratorium. Het is dan prettig als deze voorzieningen open zijn en u hier direct gebruik van zou kunnen maken. Daarbij schat zij in hoeveel tijd u nodig heeft voor uw afspraak. Indien nodig plant zij een dubbele afspraak in.

Als u meer dan1 vraag heeft, maakt u hiervoor een dubbele afspraak.

Het kan gebeuren dat u toch niet kunt komen of dat een doktersbezoek niet langer nodig is. Het is belangrijk de afspraak dan tijdig (liefst 24 uur van tevoren) af te bellen, zodat uw plek voor een ander beschikbaar is. Indien u meerdere (>2 maal per jaar)malen niet verschijnt op uw afspraak, zonder ons van tevoren te berichten, zijn wij genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Indien u een account heeft van het patiëntenportaal (button ‘patiëntenomgeving’ rechtsboven in beeld), kunt u eveneens digitaal een afspraak maken (indien er timeslots beschikbaar zijn). Tevens kunt u hier uw niet dringende klachten/vragen bespreken via een e-consult.


Voor het opvragen van (lab)uitslagenbellen tussen:

10.00u – 11.00 uur


Voor het afhalen van verwijsbrievenof laboratoriumformulieren:

10.00 – 11.00 uur en 16.00 – 17.00 uur


Wij hebben een telefonisch terugbelspreekuur voor het bespreken van uitslagen of korte vragen:

Vanwege corona is het telefonisch terugbelspreekuur veranderd,  dit kan de hele dag door zelfs tot na het spreekuur.