Leerling doktersassistente – Huisartsenpraktijk LeoCura – Rijswijk

Welkom bij Huisartsenpraktijk LeoCura

Om u nog beter van dienst te zijn wij ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.

Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Terug naar overzicht

Leerling doktersassistente

Sinds 4 oktober is er een leerling doktersassistente gestart in huisartsenpraktijk LeoCura, die voor de duur van +/- 1 jaar komt leren en werken in onze praktijk.
Haar naam is Daisy Kreeft!
Daisy volgt een opleiding tot doktersassistente en zal 3 dagen per week, op dinsdag, woensdag en vrijdag in onze huisartsenpraktijk werkzaam zijn. Zij zal worden begeleidt door onze ervaren doktersassistentes.

U begrijpt dat dit een grote inzet en commitment vereist van de huisartsen, praktijkondersteuners en collega doktersassistentes. We zijn ervan overtuigd dat dit een waardevolle investering zal blijken en een hecht, goed samenwerkend team zal gaan opleveren.

Wij vragen uw geduld en begrip mocht u onze nieuwe collega aan de telefoon krijgen of dat zij, met uw toestemming, een medische verrichting uitvoert onder begeleiding van een ervaren doktersassistente.

Hartelijk dank voor uw medewerking

Publicatiedatum: 06-10-2022