LeoCura start met vaccineren! – Huisartsenpraktijk LeoCura – Rijswijk

Welkom bij Huisartsenpraktijk LeoCura

Om u nog beter van dienst te zijn wij ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.

Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Terug naar overzicht

LeoCura start met vaccineren!

Komende week zal LeoCura de eerste coronavaccins geleverd krijgen om op 3 april mensen uit de volgende doelgroep te vaccineren:
-mensen geboren in 1956 en 1957
-mensen met een BMI boven de 40 (body mass index)
Als u tot een van de bovenstaande doelgroepen behoort, ontvangt u binnen enkele dagen een uitnodiging met informatie over het vaccin, uitnodigingsbrief van het RIVM een gezondheidsverklaring en oproepkaart met tijdslot.
 
Aangezien de praktijk weinig vaccins geleverd krijgt en de vaccins per 11 stuks in een flacon zitten, is het zeer belangrijk dat u ons laat weten of u wel of niet aan aan de oproep gehoor geeft. U kunt dit doen door te mailen naar bougie@ezorg.nl onder vermelding van uw naam en geboortedatum en de vermelding aan-of afwezig op 3 april. 
 
Indien u een oproep heeft ontvangen en gevaccineerd wenst te worden is het nadrukkelijk de bedoeling dat u op 3 april uw vaccin komt halen. Er is vooralsnog geen andere mogelijkheid het vaccin later te krijgen, aangezien de aangebroken flacons niet kunnen worden bewaard.
 
Indien u een BMI heeft boven de 40 en dit niet bekend is bij de huisartsenpraktijk, ontvangt u geen oproep. U kunt dan bellen naar de assistente om (na verificatie van uw BMI) op de oproeplijst geplaatst te worden.
Publicatiedatum: 28-03-2021