Patiëntenportaal weer te gebruiken – Huisartsenpraktijk LeoCura – Rijswijk

Welkom bij Huisartsenpraktijk LeoCura

Om u nog beter van dienst te zijn wij ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.

Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Terug naar overzicht

Patiëntenportaal weer te gebruiken

Wegens overgang op een ander Huisartsen Informatie Systeem was het tijdelijk niet mogelijk om in te loggen in uw patiëntenportaal. Vanaf heden is het weer mogelijk gebruik te maken van onze online diensten via uw portaal, alleen niet via het portaal (UwZorgOnline) wat u voorheen van ons gewend was.

Vanuit ons nieuwe Huisartsen Informatie Systeem werken wij met het patiëntenportaal MijnGezondheid.net en de app MedGemak. Via dit portaal regelt u, zoals u al gewend was, eenvoudig en snel uw gezondheidszaken online met onze praktijk. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het aanvragen van herhaalmedicatie, labuitslagen bekijken, een afspraak maken voor een bezoek aan de huisarts, een e-Consult aanvragen en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen. Op dit internetportaal van de praktijk krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische en medicatiedossier.

Voor meer informatie en de link om zich aan te melden voor MijnGezondheid.net en MedGemak vindt u hier.

Publicatiedatum: 04-05-2023